Vi är unika

Romak AB tror på nya möjligheter, vi vågar satsa och tar gärna nya utmaningar när andra inte gör det. Vi är ett växande företag med fokus på våra kunder och klienter, och våra tjänster håller alltid den högsta kvalitén. Genom en kombination av marknadskännedom och erfarna medarbetare kan vi alltid garantera att våra kunder är nöjda. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra tjänster och arbetsmetoder, och just därför kan vi klara av nya utmaningar. Hos oss kan du alltid räkan med:

  • Erfarna medarbetare
  • Marknadskännedom
  • Breda kontaktnät
  • Fokus på kunder och klienter

Vi erbjuder

Romak AB erbjuder tjänster så som: Stöd och matchning, coachning, rådgivning, motivation, vägledning med mera. Våra tjänster bygger på personliga möten och anpassar våra metoder till de sökande. Vi tror att varje individ har rätt till ett arbete, därför utgår vi alltid från de sökandes behov och anpassar våra arbetsmetoder för det bästa resultat.

VI ÄR ROMAK

Våra medarbetare har många års erfarenhet på nacken, vi kan marknaden och har ett brett kontaktnätverk. Vi har lokal kännedom och kan därför erbjuda snabb och bra service till åra klienter

KONTAKTA OSS IDAG

VILL DU OCKSÅ KOMMA UT I ARBETSMARKNADEN? KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG